Macedonian
Homemade Ajvar

Добредојдовте во
Jomi Food!

  • Нашиот Македонски домашен ајвар е направен по традиционален македонски рецепт без вештачки бои и без конзерванси, но со многу љубов!

Informacii za Jomi Food