Македонски
Домашен Ајвар

Контакт

Вашето Име:


Вашиот e-mail:


Порака:


Внесете го кодот од сликата:
verification image, type it in the box

Other information

Other information:

Оливер Китановски 113,
Башино село, Велес, Македонија
Телефон: +389 2 255 11 33
Мобилен: +389 70 260 872
Мобилен: +389 70 257 011
E-mail: јomifood@yahoo.com