Македонски
Домашен Ајвар

Производи

Категорија: | Подреди по:

Гемиџиски Ајвар

29.05.2014

Состав: пиперки, модри патлиџани, масло, сол, шеќер. Произведено по производна спецификација. Без конзерванси и вештачки бои.

Македонски Ајвар

29.05.2014

Состав: пиперки, модри патлиџани, масло, сол, шеќер. Произведено по производна спецификација. Без конзерванси и вештачки бои.

Гемиџиска Лутеница

29.05.2014

Состав: пиперки, патлиџани, лук, феферони, магдонос, масло, сол, шеќер. Произведено по производна спецификација. Без конзерванси и вештачки бои.

Листови од кисела зелка

29.05.2014

Состав зелка, сол, вода и лимонска киселина. Произведено по производна спецификација. Без конзерванси и вештачки бои.

Слатко од дива зелена смоква

11.04.2012

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Слатко од дива капина

15.05.2012

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Слатко од аронија

27.05.2012

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Слатко од вишна

05.06.2012

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Слатко од малина

17.07.2012

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Слатко од портокал

27.07.2012

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Гроздов Слад - Гемиџиски Маџун

15.05.2012

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Слатко од малина

27.02.2018

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Слатко од зелена смоква

27.02.2018

Состав: овошје и шеќер
Производите не содржат никакви вештачки додатоци, конзерванси или згуснувачи

Ајвар

27.02.2018

Состав: пиперки, модри патлиџани, масло, сол, шеќер. Произведено по производна спецификација. Без конзерванси и вештачки бои.

Лутеница

27.02.2018

Состав: пиперки, модри патлиџани, масло, сол, шеќер. Произведено по производна спецификација. Без конзерванси и вештачки бои.